Kouzelná škola v Neštovicích

Kouzelná škola v Neštovicích

19.05.2017

čtvrtek 18.5.2017

Živá a mrtvá voda nalezeny STOP svět zachráněn STOP přijedeme zítra STOP

 

středa 17.5.2017

Stopy Albuse nás dnes zavedly na hrad Kokořín, v jehož sklepení jsme našli další zašifrovanou zprávu od samotného Brumbála. V podhradí jsme vyřezali každý svou kouzelnickou hůlku a přenesli jsme se zpátky do Neštovic. Tam se konal první trénink ve famfrfálu, zítra totiž dojde k nelítostnému souboji kolejí Drakospár, Hadotaj a Pavoučár. Večer jsme zažehli táborový oheň a opekli létající klobásky.
 

úterý 16.5.2017

Milí rodiče, dnešní slunečný den jsme si náramně užili. Vydali jsme se na celodenní výlet Kokořínským dolem. Zdolali jsme 325 schodů na skalní útvar Pokličky. Při hledání zašifrovaného Albusova deníku jsme se náhle ocitli v tajné trampské osadě Soví hrad. Údolím říčky Pšovky jsme se vrátili k táborovému ohni. Máme ještě dva dny na to, abychom zachránili Bradavice, Neštovice a celý Mudlovský svět.
 

pondělí 15.5.2017

Milí rodiče, zasíláme pozdrav z Neštovic. Mluvící klobouk rozřadil studenty přípravky do kolejí. Dnes vyrážíme po stopách zmizelého Albuse Brumála,držte nám palce,ať se nám podaří jej zachránit. Vaše milé kouzelné děti a jejich učitelky.

------

První skupinka čarodějnického potěru již dorazila do Neštovic. Děti si hledají svoje pavučiny k ubytování a moc všechny zdraví. Těšíme se na další zprávy z terénu.

 

fotky postupně přidáváme do této galerie: