section

Tvořivé ruce

Tvořivé ruce

Na našich tvůrčích setkáních se seznámíme s širokou škálou výtvarných technik, jakými jsou například háčkování, pletení, šití a vyšívání, korálkování, tisk, modelování či malba, budeme pracovat s různými materiály, vytvářet krásné věci a společně popustíme uzdu fantazii, kreativitě a hravosti. Téma setkání si vždy nejdříve představíme a prodiskutujeme. Užité techniky nám pomohou procvičit a rozvíjet jemnou motoriku, trpělivost a soustředění, prohloubit estetické cítění a smysl pro celek i pro detail. Věnovat se budeme individuální práci i společným projektům. Baví Tě tvořit? Tak přijď!

To, co se v životě počítá, není pouhý fakt, že jsme žili. To, jak jsme změnili životy druhých k lepšímu, rozhodne o významu života, který vedeme.

Nelson Mandela

Lektorka

Bc. Markéta Losová

Bc. Markéta Losová

Markéta se práci s dětmi a mládeží začala věnovat ještě před dosažením dospělosti. Zajímá se především o volnočasovou pedagogiku, podílela se na organizaci mnoha zotavovacích akcí pro děti a mládež, později je i sama organizovala. Působila jako pedagog v Domě dětí a mládeže, kde vedla kroužky jazykové, výtvarné, taneční i dramatické, má zkušenosti i s výukou jazyků či výtvarné výchovy na ZŠ, kde také vedla školní klub a řadu kroužků. Dnes se věnuje výuce jazyků dětí i dospělých a výtvarným aktivitám. Ráda tráví čas v přírodě, která je její velkou inspirací, stejně jako například tanec, jóga nebo cestování.