Škola v přírodě: Indiáni

Škola v přírodě: Indiáni

31.05.2019

Den šestý:

Dnes ráno se nám posunul budíček, protože jsme noc předtím měli hrůzostrašnou bojovku. Pak byla snídaně a pak jsme si dodělávali luky a čaje. K obědu byly výborné buchtičky se šódó. Odpoledne jsme v lese hráli hru na bandity, večer byl oheň. Viděli jsme bílého jelena, který nám zanechal poklad. Měli jsme šamanský rituál a každý si přál přání.

Za všechny Indiány zapsala Sára královna mývalů Sarabelle z kmene Létajících kokosů.

Doplnění pro všechny rodiče: Zítra plánujeme odjezd z Albrechtic v 10.30 a příjezd mezi 12.30 a 13h.

 

Den pátý:

Hned ráno jsme si zabalili a jeli do IQ parku. Šli jsme do zrcadlového bludiště vodního světa, vesmírného tunelu atd. Bylo tu všude hodně atrakcí. Bohužel tu někteří z nás udělali nepořádek, ale stejně jsme si to užili. Pak jsme přijeli domů a měli jsme besedu s horalem a horalkou. Za tmy jsme šli na bojovku k Bílému jelenu.

Za všechny Indiány zapsal Maty Chytrý hladovec z kmene Záhadných Indiánů.

 

Den čtvrtý:

Ráno jsme se vzbudili, ale počasí nám moc nepřálo. Tak jsme zůstali vevnitř a hráli jsme hry. Učili jsme se indiánský a country tanec a někdo dokončoval výrobu luku. Po obědě jsme šli na krátkou vycházku a co se nestalo - zmokli jsme. Viděli jsme malé vodopády. Večer byl countrybál a tombola a hlavně tanec.

Zítra namísto raftů pojedeme do IQ landie.

Za všechny Indiány zapsala Vali Zpěvavý slavík z kmene Ohnivých Indiánů.

 

Den třetí:

Ráno jsme měli rozcvičku a snídani, Maruška oslavila narozeniny. Hned potom jsme vyrazili na celodenní výlet do Jedlového dolu. Jeli jsme chvilku vláčkem a pak jsme šli kostrbatou cestou. Viděli jsme vodopády a hráli jsme šiškovanou. V lese jsme měli hostinu-každý na ní dal, co mu zbylo v batohu. Večer byl táborák a hráli jsme na hejkala.

Za všechny Indiány zapsala Elen Mrštný Jelen z kmene Šišků.

 

Den druhý:

Ráno jsme si dali rozcvičku a pak jsme si na louce ulovili každý svého koníčka. Dali jsme mu jméno a staráme se o jeho krmení. Začali jsme vyrábět luk, učíme se indiánský tanec a uvařili jsme si bylinkový čaj na ohni. Odpoledne jsme šli na výlet na horu Špičák a na rozhlednu. Tam jsme našli poklad, který nám tam zanechal Ulimo. Pak dolů po sjezdovce na houbovou omáčku a večer film Vinnetou.

Za všechny Indiány zapsala Beky Růžová záře a Vojta Rychlý šíp z kmene Ohnivých Indiánů.

 

Den první:

Dnes v poledne jsme přijeli do penzionu U Špičáku. Dali jsme si oběd a šli jsme ven. Pak jsme šli na velkou louku, kde jsme hráli hry a rozdělili jsme se do indiánských kmenů. Jsme tu Ohniví a Moudří Indiáni, Šiškové, Létající kokosy a Záhadný kmen. Vyráběli jsme si čelenky a hráli další zábavné hry. Taky jsme si odpovídali na otázky v tiskové konferenci.

Za všechny Indiány zapsala Beky, Růžová záře z kmene Ohnivých Indiánů.

 

Dobře jsme dojeli, děti jsou již ubytovány, moc se jim tu líbí. Přivezli jsme hezké počasí!