Fotogalerie

Oranžová třída
fotek: 12
zhlédnutí: 95
vytvořeno: 21.12.2023
V oranžové třídě proběhlo setkání nynějších i bývalých žáků této třídy. Starší odpovídali na zvídavé otázky mladších spolužáků a poté jsme si společně vytvořili velkoformátový obraz.
Oranžová třída v listopadu II
fotek: 69
zhlédnutí: 96
vytvořeno: 07.12.2023
Oranžová třída v listopadu - práce ve třídě, vývoj života na Zemi - příběh a časová osa, tělocvik, barvení kamínků, návštěva Národního muzea - Zázraky evoluce, prezentace Jonáš a Erik - tenis, prezentace Nora a Emily - rejnoci, prezentace Dan a Laura - sekvoje, návštěva divadla P...
Oranžová třída v listopadu
fotek: 13
zhlédnutí: 49
vytvořeno: 05.12.2023
Odpoledne s pomůckami pro děti a rodiče - děti z Oranžové třídy si pro rodiče připravily ukázky práce s pomůckami. Nechybělo ani pohoštění, za kterým také stojí naše děti.
Oranžová družina v říjnu
fotek: 10
zhlédnutí: 86
vytvořeno: 03.11.2023
V říjnu jsme využili dary přírody a tvořili jsme z listí, větviček, kaštanů i žaludů. Chodili jsme do Heroldových sadů za zábavou a hrou. Společně jsme připravili a oslavili Halloween. Kouzelník Reno nám během vystoupení předvedl svá zajímavá kouzla.
Oranžová družina v září
fotek: 8
zhlédnutí: 79
vytvořeno: 03.11.2023
V září jsme se poznávali prostřednictvím her a zábavy. Také jsme relaxovali díky knížkám. Využívali jsme krásného počasí a chodili jsme do Heroldových sadů, kde jsme hráli fotbal, skákali přes švihadla i gumy, tvořili z papíru letadla a pouštěli draka. Každý čtvrtek jsme si užili...
Rok