Škola v přírodě: Statečný bojovník

Škola v přírodě: Statečný bojovník

31.05.2019

Den pátý:

Budeme odjíždět v 10.hodin od Myšáka. U školy bychom měli být cca ve 12.30.

 

Den čtvrtý:

Ráno nás přivítalo sluníčko, a tak jsme celý den strávili venku. Dopoledne děti čekalo sportovní klání - chůze na chůdách, skákání v pytli, přetahování apod. po obědě jsme se po fáborcích vydali na cestu za pokladem. Čekal na nás u přehrady Naděje. Podvečer jsme si opekli buřtíky a ohřáli se u ohně. Večer děti sehrály boj o vlajku, a pak už se šlo balit a šlo se spát.

 

Den třetí:

Děti si dopoledne vyráběly náramky pro štěstí a plnily anglické kvízy. Po obědě jsme zdolali nejvyšší horu Lužických hor - Luž. Poté jsme se občerstvili a děti si pohrály na hřišti. Večer děti čekala zkouška odvahy. Projít sklepem chaty pro ně nebylo úplně jednoduché. Za odměnu získaly náhrdelník s peříčkem.

 

Den druhý:

I přes nepřízeň počasí jsme si dnešní den náramně užili. Ráno jsme začali přáním Elišce k narozeninám a po odeslání pohledů jsme šli na průzkum okolí. Po obědě jsme měli výcvik bojovníků zaměřený na zdokonalování smyslů . Počasí bylo s námi tak jsme si ještě užili úžasnou Myšákovu zahradu. Večer nás čekala pyžámková párty, Radka nám udělala překvapení v podobě rautu a dortu pro Elišku. Vrcholem večera byla volba nejkrásnějšího pyžámka.

 

Den první:

Děti se dnes rozdělily do týmu a měly za úkol si vytvořit svoji vlajku a pokřik. Pak už jsme začali ve výcviku bojovníků, ověřili jsme jejich mrštnost a fair play. Každý bojovník si vytvořil vlastní tričko. Večer se odvíjel v klidném jógovém tempu, kdy děti praktikovaly pozice bojovníků a naučily se pozice pro každodenní ranní rozjímání.

 

Už jsme v pořádku dojeli a děti už svačí nebo si hrají na hřišti :-)